spot_img
19.6 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăAnalize1,2 miliarde de lei pentru Giurgiu prin Programul național de investiții Anghel...

1,2 miliarde de lei pentru Giurgiu prin Programul național de investiții Anghel Saligny

-

Guvernul Nicolae Ciucă investește în dezvoltarea județului #Giurgiu suma de aproximativ 1,2 miliarde de lei prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, afirmă pe Facebook deputata PNL de Giurgiu, Gabriela Horga.

- Reclama -

92 de obiective de investiții vor fi finanțate în județul Giurgiu în toate comunele, orașele și municipiului județul, susține Hirga:

ℹ 140 de milioane de lei este alocarea totală pentru Consiliul Județean Giurgiu pentru modernizarea a 7 drumuri județene.

ℹ️33 de milioane de lei pentru reabilitarea unor bulevarde și străzi și la 10 milioane de lei pentru modernizarea și reabilitarea unor rețele de apă din municipiul #Giurgiu

ℹ️ Orașul #Mihăilești va primi 18 milioane de lei pentru reabilitarea unor străzi de interes local.

ℹ️ Orașul #Bolintin-Vale va avea acces la finanțare de 24,8 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea străzilor și de 18,1 milioane de lei pentru înființarea unui sistem de alimentare cu apă și canalizare.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...