spot_img
-3.2 C
București
joi, februarie 9, 2023
AcasăAnalize10.000 de români au protestat la Poarta Brandenburg din Berlin împotriva lagărului...

10.000 de români au protestat la Poarta Brandenburg din Berlin împotriva lagărului Jugendamt care ține în prizoneriat copii familiei Furdui

-

Aceasta este pe scurt istoria unui protest fără precedent în inima Germaniei, la Berlin, în fața Porții Brandenburg, pe locul de altădată al Zidului Berlinului, organizat de comunitățile de români și bisericile creștine românești din Germania, Italia, Franța, Austria, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Suedia, Belgia,Grecia, la care se adaugă evident România și Republica Moldova. 10 000 de români, din care mulți au parcurs mii de kilometri și au îndurat ploaia, frigul și oboseala, pentru a arăta un exemplu de unitate românească și creștină fără precedent, curaj și demnitate, toate în sprijinul reunificării familiei Furdui din Germania!, a anunțat pe Facebook senatorul PSD de Dâmbovița Titus Corlățean.

- Reclama -

Românii au protestat împotriva ținerii în prizonierat de către Jugendamt, abuziv și discriminatoriu, a copiilor Cameliei și lui Petru Furdui și pentru eliberarea lor din „lagărul” acestei odioase instituții germane. Românii au cerut repatrierea acestor copii în România! Am fost mândru să fiu azi în mijlocul acestor români! Avem încredere  că Domnul va da izbândă!, mai spune Corlățean.

UPDATE:

O uriașă bucurie pentru noi toți! Am aflat, în timpul mitingului de protest de la Berlin, că „sistemul” odios Jugendamt începe să cedeze! Naomi a fost eliberată și se află acum la părinții săi! Ceea ce nu se știe este că foarte probabil această abuzivă instituție germană s-a speriat atât de revolta publică a românilor, dar și de starea de sănătate a fetei, care s-a degradat vizibil în detenția la care au supus-o abuziv funcționarii Jugendamt, care au refuzat permanent să asculte strigătele unei copile care a solicitat repetat să fie întoarsă la părinți. Naomi, ca și ceilalți copii, va avea foarte probabil nevoie de dragostea părinților și a celor apropiați și de îngrijire și consiliere. Când un copil de vârstă ei pierde peste 10 kg în ultimele săptămâni și ajunge la disperare, cineva ar trebui să răspundă administrativ sau chiar penal, pentru rele tratamente și abuz!, a scris ulterior Corlățean pe Facebook.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img