spot_img
3.3 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăPoliticaUn ministru în secretele Anacondei

Un ministru în secretele Anacondei

-

Gata! M-am supărat pe UDMR. Păi bine, măi, Kelemen, să vrei tu să dai buletine de identitate doar pentru cetățenii Ținutului Secuiesc? Păi și nouă, românașilor, nu vrei să ne dai acte de ungurași? Și chiar, domnu’ Tanczos Barna, de ce v-ați scos din CV studiile de la Colegiul SRI – CSSN? Da, ăla pe care l-ați făcut chiar în grupă cu Anaconda-Elena Istode, a scris avocata Ingrid Mocanu pe Facebook.

- Reclama -

Vă este rușine? L-ați păstrat doar pe ăla de la Colegiul Național de Apărare, care vi s-a părut mai puțin rușinos? Și când te gândești cum își rupeau hainele de pe ei la vremea aia să prindă și ei câte un loc pe la colegiul ăla care îi făcea oameni mari E frumos, iepurași? V-a făcut oameni mari și acum vă e rușine cu el? PS – hai, lăsați-ne țărișoara în pace și dacă aveți chef de alte acte de identitate, luați de la Orban (cel Rău)… că ”e” mai bune, mai spune Mocanu.

Generalul SRI Elena Istode zisă Anaconda a fost șef al Diviziei C din SRI și a ajuns șefa acoperiților datorită relației cu generalul Cosma, protejatul fostului prim adjunct generalul Florian Coldea.

Anaconda a ajuns în atenţia presei după ce s-au făcut publice fotografiile cu fostul deputat Cristian Rizea, în locaţii de lux de pe Coasta de Azur.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img