AcasăDezvaluiri"Tehnocratul" propus la Agricultură a fost susţinut în guvernul Ponta de PC

„Tehnocratul” propus la Agricultură a fost susţinut în guvernul Ponta de PC

-

Fostul secretar de stat Achim Irimescu, actual ministru-consilier în cadrul Reprezentanţei permanente a României la Bruxelles, ar putea prelua Ministerul Agriculturii în noul Cabinet condus de premierul desemnat Dacian Cioloş, potrivit unor surse politice, după refuzul lui Mihail Dumitru.

Achim Irimescu a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii în guvernul Ponta între 2012 şi 2014 fiind propus de Partidul Conservator.

Numirea sa la acel moment a fost negociată de Dan Voicukescu şi Daniel Constantin cu Victor Ponta.

PC a avut  în Guvern la aceea vreme cinci secretari de stat şi doi subsecretari de stat, conducerea partidului nominalizându-i în aceste funcţii pe Codrin Scutaru, Cristian Cosmin, Sorin Vicol, Achim Irimescu, Dan Enache şi Răzvan Vulcănescu.

Chiar dacă oficial s-a spus că Irimescu nu ar fi membru al PC, el este pomenit într-o postare pe blogul fostului secretar de stat PC la Ministerul Muncii, Codrin Scutaru, ca fiind membru al echipei PC în acest sens participând la o reuniune PC organizată la Timişoara de Maria Grapini.

scutaruDragi prieteni, sâmbăta aceasta am fost invitat împreună cu domnul secretar de stat Achim Irimescu la Timișoara, acolo unde doamna ministru Maria Grapini a organizat o dezbatere a departamentului de fonduri europene a PC Timiș pe teme legate de fonduri structurale, agricultură, mediul de afaceri și turism și nu în ultimul rând situația socială a României, scria Scutaru pe blog în 31 martie 2013.

 

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...