spot_img
-1 C
București
luni, decembrie 23, 2024
AcasăDezvaluiriMisteriosul Club România

Misteriosul Club România

-

de Ec Adrian Radu

- Reclama -

Dupa aparitia mai multor poze/imagini realizate la o conferinta organizata de Clubul România împreună cu un think-tank londonez “Legatum Institute” unde s-a lansat, in 16.06.2017, studiul „Global Prosperity Index” în România, locatia manifestarii fiind, evident, in incinta Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, unde director este controversata Mireille Radoi, fosta lucratoare SRI si fosta membra PDL, au aparut mai multe dezbateri despre persoanele participante.

- Advertisement -

Interesant este de aflat cine au fost organizatorii si participantii/invitatii evenimentului in sine si iata ce a constatat Incisiv de Prahova:

- Advertisement -

Un organizator este organizatia denumita “Club Romania” – Clubul Romania, un grup informal si discret de reflectie care reuneste personalitati din politica, economie, cultura si media – http://www.clubromania.org/, unde il regasim pe Bogdan Gavrila, persoana de contact, si membru PNL, dar care din informatii publice a decedat zilele trecut, la varsta de 34 din cauza unui infarct miocardic, dupa delcaratia publica a Adrianei Saftoiu. Persoana in cauza poate fi observata in pozele publicate pe facebook de la manifestarea in cauza alaturi de Marius Stoian, precum si in proximitatea procuroarei Alexandra Lancrajan, Mireille Radoi si a altor persoane cu statut public care vor fi enuntate mai jos.

(https://www.facebook.com/meetglobalthinkers/?hc_ref=ARRHrApZc4u7EpNXigQ1Pho0ZOry2ojd8LOHuPpMTtRVshBvLJHEkLiWRcwvLYrq06w)

Alaturi de cel nominalizat mai sus in diverse alte activitati il mai gasim pe Victor Vevera, fost lucrator al DIPI, consilier al prim ministrului Emil Boc, respectiv acum lector pe la ANI_SRI, ambii fiind co-organizatori prin Centrul de Resurse pentru Societatea Civila – CRSC, alaturi de SRI, ai unui alt eveniment, incepand cu martie 2016, despre protectia infrastructrurilor critice, domeniu de “interes major” pentru activitatea de securitate nationala a SRI.

De altfel, tandemul Bogdan Gavril – Victor Vevera are o legatura semnificativa si cu Mihaela Nicola, o alta persoana cu “SRI, serviciul in suflet”

http://www.oranoua.ro/mihaela-nicola-marius-stoian-si-bogdan-gavrila-la-lansarea-volumului-100-de-fete-ale-inovatiei-la-palatul-culturii-din-iasi/

 

Dar sa revenim la personajele identificate in pozele evenimentului in sine si cine sunt ele: Lucian Isar, Gabriel Biris, Cornel Visoianu, Doina Banciu (fostă directoare a Institutului Național de Cercetare în Informatică, din subordinea MCSI), Radu Constantin Ragea (fost secretar si subsecretar de stat MJ, pe vremea lui Catalin Predoiu), Dudu Ionescu, George Butunoiu, Bogdan Chiritoiu, Liviu Mureşan, preşedintele Fundaţiei EURISC, etc…

Va lasam sa concluzionati rolul manifestarii in sine si al persoanelor participante in viata sociala a Romaniei, si daca exista cumva vreo legatura indirecta sau tacita cu serviciile de informatii atat SRI cat si SIE…

De fapt, legatura indirecta sau tacita cu serviciile de informatii a fost punctata cu acuratete de unul dintre cei mai buni specialisti din serviciile secrete: col ® S.R.I, Ion Dedu. Iata ce a scris acesta pe pagina sa de socializare, confirmand si completand cele prezentate de Incisiv de Prahova mai sus:

“ Am vazut dezvaluirile Sorinei Matei, dar cred ca firesc era sa vorbeasca despre personajele participante la evenimentul in cauza realizat de catre „Club Romania” si organizatia Legatum Institute. De ce nu a spus nimic despre Club Romania si locatia unde s-a organizat, adica sediul Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, director conf. univ. dr. Mireille Rădoi (oare cine este dansa nu stie Sorina Matei?).
Dar despre Club Romania o organizatie discreta dupa cum se afirma in multele invitatii trimise unor demnitari si oameni importanti in statul roman? Dar sa aratam din surse publice ce este Clubul Roman si cu ce se ocupa….Va las sa identificati rolul acestei organizatii si eventuala apropiere de unele institutii…..

http://www.clubromania.org/

http://www.clubromania.org/7-teme-fundamentale-pentru-roma…/

„Proiectul de față este o platformă de dialog. În România se discută mult, dar se dialoghează puțin. (…) Entuziasmul cu care cei 59 de autori au îmbrățișat, încă de la început, proiectul, este dătător de speranță. Probabil că entuziasmul acesta provine și din nevoia reală resimțită de mulți membri ai societății românești de a contribui la o dezbatere de substanță în spațiul public asupra viitorului țării. Măsura în care proiectul a fost de succes se va vedea în funcție de dezbaterea pe care o va declanșa. The jury is out”, lansează provocator, Vasile Iuga, în postfața volumului.

Lucrarea este structurată pe baza a 7 teme importante și oferă analize referitoare la teme cu potențial de a reconfigura paradigma globală și impactul acestora asupra societății românești, „Europa la răscurce”, ”Revoluțiile „no face, no name, no number”, „România în noua eră digitală”, „Dumnezeu își ia revanșa. Resurecții și provocări religioase postseculare în contexte (geo)politice seculare. Cazul Ortodoxiei”, dar și la subiecte importante de pe agenda internă, „Mecanismele gripate ale politicii Românești”, „Economie. Securitatea energetică și reindustrializarea”, „Moldova ante portas. Reunificare prin integrare sau integrare prin reunificare”.

George Cristian Maior, unul dintre autorii lucrării, dar și semnatarul „Cuvântul înainte” anunță că „publicul țintă căruia i se adresează proiectul editorial include societatea civilă, în sens larg, mediul academic, dar și spectrul politic, fiind un bun indicator al stadiului analizei în societatea românească a celor șapte teme fundamentale abordate”.

Contributori: Cristian Unteanu, Bogdan Olteanu, acad. Daniel Dăianu (coordonator (secțiune), Liviu Bota, Vasile Pușcaș, Valentin Lazea, Dragoș Pâslaru, Aurelian Dochia, Cristian Socol, Antonia Colibășanu, Sergiu Celac (coordonator secțiune), Dan Dungaciu (coordonator secțiune), Luca Niculescu, Valentin Naumescu, George Grigoriță, Darie Cristea, Petrișor Peiu, acad. Mircea Malița, George Cristian Maior, Bogdan Gavrilă (coordonator secțiune), Ionel Nițu, Florian Enea, Marcel Foca, Mihai Busuioc, Irina Socol, Florin Cosmoiu, Floriana Jucan, Doina Banciu, Marius Stoian (coordonator secțiune), Victor Vevera, Oana Popescu, Adriana Săftoiu, Ioana Lupea, Călin Cotoi, Mihaela Nicola, Sandra Pralong, Lucian Cernat, Vasile Iuga (coordonator secțiune), Radu Crăciun, Răzvan Orășanu, Radu Dudău, acad. Nicolae Anastasiu, Alexandru Pătruți, Ionuț Dumitru, Claudiu Cercel, Ruxandra Chiriță, Gabriel Biriș, Laurențiu Ștefan (coordonator secțiune), Florin Abraham, Sever Voinescu, Simina Tănăsescu, Iulian Chifu, Sebastian Burduja, Mirel Palada, Bartolomeu I, Mircea Geoană, Radu Carp, Florian Bichir, Cristina Popescu.

Ce nume interesante se regasesc in lucrarea respectiva….”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img