AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Scandal cu cafteală şi oligarhi pro ruşi în timpul vizitei lui...

EXCLUSIV/ Scandal cu cafteală şi oligarhi pro ruşi în timpul vizitei lui Kovesi la Sofia: VĂ FOLOSEŞTE MAFIA! o acuză pe şefa DNA prietenul Monicăi Macovei

-

Un europarlamentar bulgar, coleg cu Monica Macovei în grupul conservatorilor europeni, Nikolay Barekov, a fost agresat atunci când a vrut să participe zilele trecute la conferința pe care șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a ținut-o la Sofia. El afirmă că i s-ar fi zdrobit degetele de la mâini de mai mulţi bodyguarzi.

Mafia bulgară vă folosește, i-a transmis acesta într-o scrisoare deschisă lui Laura Codruţa Kovesi.

El o acuză pe Kovesi că a participat în Bulgaria la campania electorală a partidului unui oligarh cu afaceri în România şi legături în Rusia.

Barekov a trimis o scrisoare Laurei Codruța Kovesi în care îi transmitea că va fi folosită de Mafie în timpul vizitei în Bulgaria. Europarlamentarul bulgar a trimis o copie a scrisorii și președintelui Klaus Iohannis. Scrisoarea i-a fost trimisă lui Kovesi pe 12 martie înainte de a pleca la Sofia. (CITIȚI INTEGRAL SCRISOAREA ÎN LIMBA BULGARĂ)

Îți dai seama că vei sta umăr la umăr, la Sofia, cu judecătorii și avocații oligarhiei?, îi transmitea Barekov lui Kovesi.

Vă stau la dispoziție pentru întrebări suplimentare pentru a vă prezenta dovezi privind modul în care Lozan Panov, Ivo Prokopiev și Hristo Ivanov, care vor fi gazdele tale la Sofia protejează numai interesele mafiei în politică și nu au nici un interes să ducă un război împotriva corupției, pentru că astfel ar trebui să fie primele sale victime, mai spune europarlamentarul bulgar, un bun prieten al Monicăi Macovei.

Ivo Prokopiev este unul din cei mai importanți oameni de afaceri din Bulgaria, fiind președintele Asociației Industriașilor.  El deține și un trust de presă, dar prin  Alfa Finance Holding are afaceri și în România. Despre acesta se spune că are legături în Rusia. Acesta este acuzat că ar fi şeful Mafiei Capital. 

Hristo Ivanov a fost ministrul Justiţei în guvernul Borisov. Este liderul partidului Da, Bulgaria care a organizat manifestaţia pro DNA de la Sofia în semn de solidaritate cu mitingul din Piaţa Victoriei.

Lozan Panov este preşedintele Curţii Supreme de Justiţie de la Sofia.

V-am scris această scrisoare pentru a vă avertiza că veţi fi folosită de către oligarhii mafioţi din Bulgaria care participă activ la campania electorală pentru Parlament (n.red- în Bulgaria au loc alegeri în 25 martie). Eu nu sunt un participant direct la aceste alegeri și trebuie să vă avertizez că veţi participa la promovarea proiectul lor privat, politic, care are drept scop de a reduce justiția din Bulgaria în favoarea unui pumn de oligarhi, îi mai transmitea bulgarul lui Kovesi.

Şefa DNA nu a luat însă în serios avertismentul lui Barekov şi a mers la Sofia.

La conferinţa pe care a susţinut-o Kovesi la Sofia, Nikolay Barekov a încercat să participe, dar a fost agresat fizic de 20 de bodyguarzi.

Nikolay Barekov a trimis o scrisoare deschisă către procurorul-șef Sotir Tsatsarov în care acuză violenţele la care a fost supus la conferinţa susţinută de Kovesi la Sofia.( CITIŢI INTEGRAL SCRISOAREA ÎN LIMBA BULGARĂ)

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...