spot_img
6.6 C
București
vineri, martie 31, 2023
AcasăDezvaluiriBOMBĂ: Băsescu recunoaște că a înregistrat convorbirile din biroul prezidențial

BOMBĂ: Băsescu recunoaște că a înregistrat convorbirile din biroul prezidențial

-

Traian Băsescu a avut joi aseară o intervenție fulminantă la B1 TV. Întrebat  dacă este adevărat că a înregistrat toate convorbirile din biroul său de la Cotroceni, acesta a răspuns: Este treaba mea!, scrie Evenimentul Zilei.

- Reclama -

ÎNREGISTAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII DE LA B1 (CLICK PENTRU A VIZIONA)

Întrebat dacă a înregistrat discuțiile din biroul său de la Cotroceni, Traian Băsescu a răspuns: „Este treaba mea dacă am înregistrat convorbirile din biroul meu!”. Prin această afirmație Traian Băsescu a lăsat să se înțeleagă că o asemenea posibilitate este reală. Chestionat de Ion Cristoiu dacă înregistrarea se făcea automat, ca la Casa Albă, sau era făcută de STS, Traian Băsescu a explicat: „După un incident cu un ziarist mi-am luat măsuri drastice. Am fost amenințat prin telefon și atunci am decis să-mi iau măsuri”. 

Traian Băsescu a mai fost întrebat dacă cei aflați în biroul său știau că pot fi înregistrați. Traian Băsescu a răspuns scurt: „Niciodată!”. Ion Cristoiu a fost curios să știe dacă publicarea unor asemenea convorbiri pot fi ilegale: „Nu încalcă nici o lege, dar descalifică acel birou”, a răspuns fostul președinte.

În final, la întrebarea moderatorului : Câți apropiați ai dumneavostră au fost percheziționați în căutarea acestor înregistrări, Traian Băsescu doar a râs.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img