AcasăSpecial#BodnariuNorway/ Trei senatori români au obţinut anchetarea #Barnevernet de către Consiliul Europei

#BodnariuNorway/ Trei senatori români au obţinut anchetarea #Barnevernet de către Consiliul Europei

-

Comisia pentru Afaceri Sociale, Sanatate si Dezvoltare Durabila a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) a decis joi elaborarea unui Proiect de Raport intitulat: “Asigurarea unui echilibru intre interesul superior al copilului si necesitatea de a mentine familiile unite”, demers care concretizeaza motiunea pentru rezolutie depusa in luna ianuarie a acestui an de catre senatorii Ben-Oni Ardelean, Titus Corlatean si Viorel-Riceard Badea, membri ai Delegatiei romane la APCE, sustinut de reprezentati din 14 tari.

Raportul APCE va examina in ce masura actiunile din ultimii ani ale serviciile sociale de protectia copilului (Barnevernet) din Norvegia, inclusiv in cazul familiei Bodnariu, sunt compatibile cu standardele relevante ale Consiliului Europei, iar rezolutia, care va sintetiza continutul raportului, va cuprinde recomandari de lege ferenda in atentia autoritatilor de la Oslo. 

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...